Viata unei femei insarcinate, din Brazilia, a fost salvata de verigheta pe care o avea pe deget, ce a facut sa ricoseze un glont care ar fi lovit-o in cap, in timpul unui jaf.
Zilele trecute, femeia, in virsta de 32 de ani, lucra intr-o farmacie in orasul Monte Alegre, din statul brazilian Sergipe, cind un barbat inarmat a impuscat-o de la o distanta mica. Aceasta a ridicat instinctiv miinile pentru a se apara si apoi a lesinat. Potrivit investigatiei facute de politie, glontul a deviat dupa ce a atins verigheta femeii, salvindu-i astfel viata. Victima a mai fost lovita de un glont care a ranit-o usor.

Doua fete, in virsta de 17 si de 11 ani, aflate in farmacie, nu au fost insa la fel de norocoase. Acestea au murit in urma impuscaturilor. Femeia insarcinata a fost dusa la spital, iar doctorii au spus ca ea si bebelusul sau, care se va naste peste o luna, sint intr-o stare buna de sanatate. Dupa funeraliile celor doua fete care au fost ucise in timpul jafului, locuitorii din Monte Alegre au protestat impotriva ratei tot mai mari a criminalitatii din Brazilia.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.