Chinezoaica Zhang Qiming este, probabil, proprietara celei mai nazdravane pisici din lume. Felina, al carei nume nu il cunoastem, a nascut recent patru pisoi; pina aici, toate bune si frumoase, dar ce sa te faci ca unul dintre pisoi seamana leit cu un pui de... canis alb!
La ora actuala, nenumarate persoane din orasul Zhengzhou, unde se desfasoara povestea noastra, vin in vizita sa vada pisoiul care, de fapt, aduce cu un canis. "Arata foarte diferit fata de fratii sai. Nasul si labutele sint ca acelea ale unui catel, in plus si coada e mai scurta", declara stapina familiei de pisici. De asemenea, tot de la ea aflam ca pisica sa a mai nascut pina acum de doua ori, dar intotdeauna "odraslele" sale erau pisoi ca toti pisoii. "Dar eu nu pot sti ce face ea. Intotdeauna a fost lasata libera, sa vina si sa plece cind vrea", a mai declarat stapina buclucasei pisici-mama.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.