Un barbat si-a taiat penisul in fata mai multor persoane care luau cina intr-un restaurant din Londra, starea celui care a facut acest gest este acum stabila, doctorii spunind ca ar putea deveni primul pacient din Marea Britanie care are organul genital cusut la loc.
Politistii au confirmat faptul ca barbatul, in virsta de 35 de ani, despre care se crede ca este polonez, se afla in spital, starea lui fiind stabila, dupa ce s-a ranit cu un cutit mare de bucatarie. Autoritatile incearca sa afle mai multe informatii despre barbat, deoarece acesta nu avea niciun act de identitate asupra lui. "Credem ca este polonez si ca are 35 de ani. Nu stim daca are vreo boala mintala. Dar cu siguranta nu este foarte sanatos", a declarat o sursa din politie, pentru ziarul "The Sun".

"Tipul a venit alergind, apoi a intrat in bucatarie, a luat un cutit mare, pe care a inceput sa-l fluture. Toata lumea tipa si alerga, in timp ce el a sarit pe o masa, si-a dat jos pantalonii si si-a taiat penisul. Nu mi-a venit sa cred. Personalul era foarte suparat. Era singe peste tot", a relatat Stuart McMahon, care lua cina in restaurant in momentul respectiv. Politistii ajunsi la locul incidentului au incercat sa il linisteasca pe barbat folosind gaz lacrimogen, dupa care s-au ocupat de citiva dintre clientii socati. Autoritatile au reusit sa recupereze organul genital al barbatului de pe podeaua restaurantului, relateaza "The Sun". "Organul masculin a fost pus in gheata si dus impreuna cu barbatul la Spitalul St. Thomas din Londra", adauga ziarul britanic.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.