La numai 20 de ani, rusoaica Natalia Nikolaevna Demkina a reusit sa socheze intreaga comunitate stiintifica internationala cu privirea ei cu raze X, informeaza Ananova. Supusa de cercetatori la o multime de teste, fata a reusit sa diagnosticheze cu exactitate bolile a nenumarate persoane si chiar sa prevada sarcina si sexul copilului in primele faze ale procrearii.

Considerata un fenomen socant, de domeniul paranormalului, Natalia a participat la nenumarate teste stiintifice pentru a demonstra lumii intregi ca poate privi in interiorul trupului uman. Printre specialistii care au studiat-o pe tanara s-a numarat si profesorul Yoshio Machi, de la Universitatea din Tokyo.

"Am facut o serie de teste si ce este cel mai ciudat consta in faptul ca Natalia isi poate folosi puterile chiar si pe fotografii mici, de tipul celor de pasaport. Se uita la persoanele fotografiate si, dupa ce isi folosea privirea cu raze X, ne spunea cu exactitate afectiunea de care suferea persoana in cauza", a declarat profesorul.

Capacitatea supranaturala de a vedea in interiorul trupului uman s-a manifestat prima oara la varsta de 10 ani, Natalia reusind sa "scaneze" chiar corpul mamei ei. Cateva luni mai tarziu, vestea ca o fetita poate spune cu precizie de ce boala sufera fiecare a facut inconjurul lumii si Natalia a inceput sa fie vizitata de mii de oameni.

Echipe mixte de cercetatori de la universitati de marca din Londra si New York au invitat-o, supunand-o la alte serii de teste. Conform rezultatelor acestora, s-a descoperit ca fetita afla cu exactitate boala a patru persoane din sapte dupa ce le scana cu privirea dotata cu raze X.
inca din luna ianuarie a anului trecut, Natalia Demkina si-a deschis propriul sau centru de diagnostic rapid unde, in colaborare cu alte persoane care poseda la randul lor puteri supranaturale, descopera bolile pacientilor si incearca sa le trateze.

Nici in prezent oamenii de stiinta nu isi pot explica aparitia acestor puteri paranormale ale fetei si modul in care se manifesta. Cu toate astea, Natalia Demkina este contactata de doctorii din intreaga lume spre a-i ajuta in stabilirea diagnosticelor.