La numai 20 de ani, rusoaica Natalia Nikolaevna Demkina a reusit sa socheze intreaga comunitate stiintifica internatio­nala cu privirea ei cu raze X, informeaza Ana­nova. Supusa de cercetatori la o multime de teste, fata a reusit sa diagnosticheze cu exactitate bolile a nenumarate persoane si chiar sa prevada sarcina si sexul copilului in primele faze ale procrearii.

Considerata un fe­­nomen socant, de do­­­meniul paranormalului, Natalia a participat la nenumarate teste stiin­tifice pentru a demonstra lumii intregi ca poate privi in interiorul trupului uman. Printre specialistii care au studiat-o pe tanara s-a numarat si profesorul Yoshio Machi, de la Uni­versitatea din Tokyo.

"Am facut o se­­rie de teste si ce este cel mai ciudat consta in faptul ca Natalia isi poate folosi puterile chiar si pe fotografii mici, de tipul celor de pasaport. Se uita la persoa­­ne­­le fotogra­­fi­­ate si, du­­­­­pa ce isi folosea privirea cu raze X, ne spunea cu exactitate afectiunea de care suferea persoana in cauza", a declarat profesorul.

Capacitatea supranaturala de a vedea in interiorul trupului u­­man s-a manifestat pri­­ma oara la varsta de 10 ani, Natalia reusind sa "scaneze" chiar corpul mamei ei. Cateva luni mai tar­­ziu, ves­­tea ca o fe­­tita poate spu­­ne cu precizie de ce boala sufera fiecare a facut inconjurul lumii si Natalia a inceput sa fie vizitata de mii de oameni.

Echipe mixte de cer­cetatori de la universi­­tati de marca din Lon­dra si New York au invitat-o, supunand-o la alte serii de teste. Con­­form rezultatelor acestora, s-a descoperit ca fetita afla cu exactitate boala a patru persoane din sapte dupa ce le scana cu privirea do­tata cu raze X.
inca din luna ianuarie a anului trecut, Na­­talia Demkina si-a deschis propriul sau centru de dia­­g­nostic rapid unde, in co­­laborare cu alte persoane care poseda la randul lor pu­­­teri supranaturale, des­­copera bolile pa­­ci­­en­­tilor si in­­cearca sa le tra­­teze.

Nici in prezent oa­­­menii de stiinta nu isi pot explica aparitia a­­cestor puteri paranor­­male ale fetei si mo­­dul in care se manifesta. Cu toate astea, Natalia Demkina este contactata de doctorii din in­­treaga lume spre a-i ajuta in stabilirea diagnosticelor.