De specialitate inginer in industria aeronautica, Michael Harriman a reusit sa realizeze primele papusi siliconice, dotate cu un mecanism sofisticat care "pur si simplu le da viata". Acestea au pana si inimi care "in timpul actului sexual incep sa bata mai tare".

"Papusile respira din ce in ce mai precipitat in timp ce fac sex si se incalzesc progresiv atunci cand partenerul lor uman se apropie de orgasm", a explicat inventatorul, care a recunoscut ca, "de multe ori, sexul cu papusile androide e mai bun decat cel real".

Denumite Andy, Leona si Loly, modelele feminine pot ajunge si la preturi de aproape 10.000 de euro, in functie de dotarile pe care le au. Astfel, pentru sani mai mari sau dispozitive mecanice care sa permita pozitii mai sofisticate de sex, clientii pot plati pana la 2.000 de euro in plus.

Harriman a scos pe piata si un android masculin, pe nume Nax, care "reactioneaza la atingeri exact ca un barbat, ajungand treptat in erectie". Manechinele sunt din silicon, in marime naturala si fiecare interventie ulterioara pe trupul lor inseamna o veritabila operatie de implant.

in cazul in care clientul doreste ca papusa sa execute miscari senzuale in pat sau sa-si schimbe singura pozitia in timpul partidei de sex, acesta are la dispozitie o telecomanda cu care activeaza motorul de 24 de kilograme care ii da viata androidului. Considerate unicat la nivel mondial, papusile sunt o imbunatatire mecanizata a modelelor din plastic, in marime naturala, inventate in SUA.