Toti cei care doresc sa dea cateva kilograme jos, dar nu sunt suficient de motivati in acest sens, ar trebui sa aiba in vedere cazul americanului Michael Hebranko, care, de la inceputul luptei sale cu kilogramele in plus, a slabit… un sfert de tona!
Americanul, care de un an se afla intr-o clinica speciala din New York, avea la inceputul dietei o greutate de 450 de kilograme, dar acum el cantareste ‘doar’ 207. De-a lungul tratamentului, Michael Hebranko a tinut un regim de 1.400 de calorii pe zi si a facut exercitii fizice usoare. ‘Batalia cea mare se da in capul meu. Oricat as manca, nu ma simt satul. Intreaga mea viata, am cautat satisfactie in mancare. Acum, insa, am invatat ca nu mancarea este cea care imi aduce fericire, ci familia si prietenii’, a declarat Hebranko, citat de Independent Online. Dieta speciala pe care americanul o urmeaza include carne de pui, peste si salate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.