Un crescator german de iepuri uriasi, care a vandut Coreei de Nord 12 exemplare pentru ca sa infiinteze o crescatorie, se teme ca animalele au fost cumparate ca sa fie mancate de oficiali, relateaza The Telegraph.
Karl Szmolinsky a trimis iepurii - care sunt dintr-o rasa ce atinge dimensiuni impresionante si produce sapte kilograme de carne - anul trecut, pentru ca acestia sa poata fi crescuti si folositi in perioadele de lipsa a hranei. Crescatorul a crezut ca iepurii sunt tinuti la gradina zoologica din capitala Pyongyang si el urma sa ajunga in Coreea dupa Paste pentru a le da sfaturi privind imperecherea si cresterea acestora.

Szmolinsky, in varsta de 68 de ani, a declarat ca deplasarea a fost anulata de oficialii coreeni, pe care ii suspecteaza ca ar fi mancat iepurii. Batranul spune ca le-ar fi vandut acestora iepurii cu pretul de 80 euro fiecare, fata de pretul normal de vanzare practicat pentru aceasta specie, si anume de 200 euro exemplarul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.