Un chinez a decis sa divorteze, dupa ce sotia s-a prefacut a fi spanzurata, drept gluma de 1 aprilie, relateaza site-ul Ananova. Totul s-a intamplat cand Lin, din Shanghai, s-a intors acasa dintr-o calatorie de afaceri
‘Cand am deschis usa, am vazut un obiect negru atarnand de tavan. Am aprins lumina si mi-am vazut sotia spanzurata’, a povestit chinezul. El a sunat imediat la politie si salvare, dupa care a coborat ‘corpul neinsufletit al sotiei’ pe podea. ‘La un moment dat, s-a ridicat si a inceput sa rada isteric, spunandu-mi ca a fost o farsa de 1 aprilie’, a precizat Lin. Sotia, de profesie actrita, a declarat ca-i place sa-si pacaleasca sotul, intrucat acest lucru mentine casnicia vie si amuzanta. ‘Incerc sa-l surprind ori de cate ori am ocazia, pentru a nu ne plictisi’, a declarat ea. Se pare, insa, ca Lin a avut parte de mult prea multe farse.

‘Parca stau zilnic pe o bomba gata sa explodeze. M-am saturat! Divortez! Nu mai pot suporta aceste jocuri. S-a intamplat sa ascunda vasele in masina de spalat sau sa schimbe broasca la usa, lasandu-ma sa intru doar daca raspund la niste intrebari prostesti’.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.