Un portughez a muscat un politist dupa ce pitbullul sau a fugit in timpul unei confruntari cu autoritatile
Stapinul ciinelui a fost oprit de doi politisti, pentru ca acesta isi plimba animalul fara lesa si botnita, in cartierul sarac Cova da Moura de la periferia Lisabonei. Barbatul in virsta de 35 de ani a amenintat politistii ca isi va pune ciinele sa ii atace, insa animalul a fugit brusc, lasindu-si stapinul sa se certe cu politistii.

Portughezul l-a muscat pe unul dintre politisti de incheietura miinii, iar colegul acestuia s-a ales cu un deget rupt in urma disputei. Proprietarul ciinelui se afla acum in arest la domiciliu, in timp ce politia inca ii mai cauta ciinele. Autoritatile portugheze au luat masuri mai severe in privinta a ceea ce ei numesc "ciini periculosi", dupa ce patru rottwaileri au muscat, luna trecuta, o femeie de 60 de ani, omorind-o. Desi ciinii pitbull nu sint neaparat periculosi, acestia sint folositi de membrii unor gasti pentru a intimida oamenii, precum si in luptele dintre ciini.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.