O femeie in virsta de 60 de ani din India s-a maritat cu o carte sfinta hindusa pentru a scapa de amenintarile satenilor care o evitau pentru ca era necasatorita, informeaza luni News Story.
Mina Devi s-a imbracat in mireasa si s-a casatorit cu "Shrimadbhagwat Geeta" intr-o ceremonie traditionala care a avut loc in cursul acestei saptamini. "Nu doream deloc sa ma marit cu un barbat. Asa ca am facut juraminte nuptiale cu aceasta Sfinta Scriptura conform tuturor ritualurilor de nunta. Am facut acest lucru pentru a-mi purifica sufletul", a spus Devi. Ea a hotarit la o virsta frageda sa isi dedice viata religiei, insa pe parcursul anilor, a fost exclusa din societate de vecinii ei. Satenii au avertizat-o chiar si pe mama Minei ca ii vor boicota inmormintarea daca fiica ei nu se va casatori.

Cumnata Minei, Joyti Devi, a avut ideea ca femeia sa se marite cu sfinta carte. "A scapat de toate problemele. Acum socializeaza cu oamenii si urmeaza cu strictete calea pe care i-am sugerat-o in casnicia ei", a spus Joyti. Familia si traditiile culturale foarte vechi inca mai dicteaza multe norme sociale in India, unde multe femei sint obligate sa se marite imediat ce implinesc virsta de 20 de ani sau chiar mai devreme.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.