Un detinut din Penitenciarul Baia Mare a gasit o forma inedita de a atrage atentia asupra problemelor sale. Suparat ca nu primeste ingrijirile medicale de care are nevoie si ca nimeni din conducerea penitenciarului nu il baga in seama, barbatul, de 28 de ani, si-a batut un cui intr-un testicul.
Detinutul, condamnat pentru tentativa de viol, si-a batut intii un cui in frunte si a refuzat sa-i fie scos ori sa primeasca ingrijiri medicale. Dupa doua saptamini, i s-a parut ca protestul nu impresioneaza pe nimeni, asa ca si-a scos cuiul din cap si si-a infipt altul in scrot. Si acum, el refuza ingrijirile medicale.

Tinarul spune ca este grav bolnav si ca nimeni din Penitenciarul de maxima siguranta din Baia Mare nu il ia in seama atunci cind cere ingrijiri. El spera ca acum se va face ascultat. Daca nu, detinutul sustine ca mai are si alte metode de protest. Tot la Penitenciarul din Baia Mare, in urma cu citeva zile, alt detinut si-a cusut cu sirma o bucata de metal de burta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.