Mafia din Malaysia ofera recompensa 15.000 $ pentru cei doi Labradori care simt DVD-urile piratate

Labradorii Flo si Lucky au pus pe jar mafia malaysiana, dupa ce au ajutat politia sa descopere un milion de DVD-uri piratate. sefii retelei criminale ofera o recompensa de 15.000 de dolari celor care reusesc sa-i captureze si anihileze pe cainii politisti. Politia a luat amenintarile in serios si a dispus masuri speciale de securitate pentru patrupede.

Iritarea mafiotilor a atins cote maxime, avand in vedere ca planurile lor au fost distruse de doi caini. Paguba este impresionanta, atingand trei milioane de dolari. sase membri ai retelei au fost arestati dupa operatiunea din orasul Johor Baru.

"Femelele Labrador si-au inceput activitatea cu dreptul. Fara Lucky si Flo nu cred ca am fi gasit DVD-urile", a spus un ofiter.
"Politistele" nu pot face distinctia intre CD-uri si DVD-uri sau intre discuri piratate si legale. Totusi, atunci cand miros discurile, se asaza in fata containerului, alertand politia.

Pe capul Agatei s-a pus un premiu de 10.000 $

Viata Agatei, cel mai bun caine politist din Columbia, este amenintata permanent de traficantii de droguri, dupa ce a reusit sa descopere un transport urias de cocaina. in prezent, Labradorul este pazit 24 de ore din 24 de politisti inarmati, urmarit cu un sistem video sofisticat, iar hrana ii este verificata atent inainte, de teama otravirilor. si asta pentru ca traficantii au pus o recompensa de 10.000 de dolari pe capul lui.

in urma cu doi ani, politistii au interceptat un mesaj care viza otravirea Agatei si au decis sa nu o mai scape din ochi. "Trebuie sa fim foarte atenti in cazul Agatei. Traficantii pot da lovitura in orice clipa", a declarat Robert Olanda, unul din bodyguarzii care au grija de Agata.

Articol semnat de Ioana Radus


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.