Caz socant descoperit in Brazilia

O femeie din Brazilia s-a prezentat la medic pentru a-si vindeca o rana aparuta in talpa piciorului stang. La o examinare atenta a leziunii, medicii au observat ca rana, pe masura ce se vindeca, crestea in inaltime. Nu a trecut mult, rana s-a vindecat, numai ca pe locul fostei leziuni a aparut un mamelon.

Cazul unic al unei bralizilience de 22 de ani a fost publicat de o echipa de oameni de stiinta condusa de Dr. Delio Marques Conde, de la Universitatea braziliana Estadual de Campinas, in "Dermatology Online Journal". Initial, femeia, a carei identitate nu a fost data publicitatii, a mers la medic pentru a investiga o leziune pe care o avea in talpa. Cu timpul, leziunea s-a inchis, insa in locul ei a aparut un mamelon. in urma consultatiei pentru o rana in talpa piciorului stang, medicii au concluzionat ca la extremitatea membrului inferior s-a dezvoltat un mamelon cu diametrul de 4 centimetri. Cu toate acestea, mamelonul nu putea produce lapte.

in articolul publicat in jurnalul de specialitate, medicii afirma ca anomalii ale dezvoltarii sanilor nu sunt o raritate, totusi, cazul investigat s-a dovedit a fi unic in lumea medicala.

Conform echipei de medici, in special la femei, pot aparea mameloane in plus. in istoria medicala au existat cazuri de mameloane aparute pe fata, umar, sold sau chiar pe spate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.