Indragostit pana peste cap, un britanic si-a gasit fericirea alaturi de mama fostei sotii

Nu este o gluma faptul ca britanicul Clive Blunden, de 51 de ani, a fost amenintat inclusiv de politie ca va fi arestat daca se va casatori cu soacra lui, relateaza "News of the World". Cu toate astea, barbatul nu a cedat presiunilor si a asteptat momentul in care Curtea Constitutionala Europeana a aprobat cadrul legal pentru a o lua de nevasta pe fosta lui soacra, Brenda.

Desi locuiau de mai bine de 17 ani impreuna, Clive, de 51 de ani, si Brenda, de 66 de ani, ambii din oraselul britanic Warrington, nu se puteau cununa pentru ca legea nu permitea casatoria dintre un ginere si o fosta soacra. Dupa ce au primit unda verde de la Curtea Constitutionala Europeana, cei doi au pasit pragul casei de casatorii pentru a-si jura credinta pe viata.

"Este cel mai fericit moment din viata mea. Visez la el de foarte mult timp. Pana acum eram tratati ca niste ciudatenii, dar dupa ce am semnat actele si suntem declarati sot si sotie, viata ne apare acum in alte culori", a declarat Clive, care in 1985 se despartea de fiica Brendei, Irene, impreuna cu care avea deja doi copii.

Clive s-a casatorit cu fiica Brendei, Irene, in 1977, de care a divortat in 1985. Patru ani mai tarziu, barbatul isi descoperea marea iubire a vietii in persoana soacrei si se muta impreuna cu aceasta. "Nu a fost nimic de natura sexuala la inceputul relatiei... Dupa aceea insa, lucrurile au evoluat", a declarat fericita Brenda.

In 1989, fericitul cuplu a hotarat sa se casatoreasca fara sa stie ca in felul acesta incalca o veche lege britanica. Conform acestui act normativ, Clive putea fi trimis la inchisoare pentru 7 ani. "Brenda era sa innebuneasca in momentul in care un politist a incercat sa imi puna catusele", povesteste proaspatul mire, Clive.

Din toata povestea, cei mai dezorientati sunt cei doi copii ai lui Clive, de 22 si respectiv 27 de ani, care nu stiu cum sa ii spuna Brendei: bunica sau mama? in ceea ce-l priveste pe Clive, acesta nu pare deranjat ca fosta sotie i-a devenit peste noapte... fiica. Ba, mai mult decat atat, barbatul se amuza spunandu-i Irenei, care s-a opus casatoriei cu mama ei, "fata mea draga".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.