O fetita de 17 luni din Anglia sufera de o boala rara care-i usuca membrele

Tilly nu simte nici o durere si de aceea rade in aceste fotografii de familie. Nu stie ca vor urma alte operatii complicate si ca-si va pierde mainile si degetele de la picioare Tilly: o fetita de doar 17 luni care rade si pare fericita. Dar mainile si piciorusele micutei sunt negre. tesutul de pe membre s-a necrozat din cauza unei boli nemiloase. Singura alinare a parintilor: Tilly nu simte nici o durere.

Drama micutei Tilly a inceput in urma cu sase luni. Brusc, tot corpul i s-a umplut cu puncte rosii. Sarah, mama bebelusului, a dus-o de urgenta la spitalul din Newcastle. Diagnosticul medicilor a fost necrutator: Tilly sufera de o forma extrem de rara de meningita pentru care nu exista tratament.

Desi medicii au facut tot posibilul pentru a stabiliza starea micutei, boala s-a agravat, membrele fetitei au inceput sa se innegreasca, ca in cazul unei degeraturi. 25 de medici au luptat timp de doua saptamani pentru viata micutei.

Dupa cea de-a zecea transfuzie totala de sange, specialistii au reusit sa stabilizeze starea copilului. O minune pe care aproape nimeni nu o mai credea posibila.

Acum, dupa doua luni, Tilly s-a intors din nou acasa si pare fericita. Rade toata ziua si nu intelege ca a fost la un pas de moarte si ca, in ciuda eforturilor medicilor, va ramane infirma pe viata. Mainile si degetele de la picioare, lipsite complet de viata, vor trebui amputate.

"Medicii mi-au spus ca nu exista nici cea mai mica sansa de a-i mai salva membrele. E o tragedie, dar nu se poate compara cu aceea de a-ti pierde copilul. inainte ca specialistii sa o stabilizeze, faceam deja pregatiri de inmormantare. Credeti-ma, e o minune ca traieste si nimic altceva nu mai conteaza", spune, printre lacrimi, Sarah, mama micutei, intr-un interviu acordat unui cotidian britanic.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.