Caz socant in SUA

Televiziunea americana a difuzat un reportaj cu Jessica

Are doar sapte ani, dar cantareste mai mult decat doi adulti plinuti. Jessica G. este cu siguranta cel mai gras copil din lume. Cantareste 222 kilograme, iar meniul ei pe o singura zi este impresionant: cinci litri de coca-cola si 15 meniuri Happy Meals de la McDonald’s.

10.000 de calorii. Cel putin atat mananca zilnic Jessica, o fetita de doar sapte ani din Chicago. Singurul hobby al ei este sa manance. De dimineata pana seara, Jessica nu face altceva decat sa inghita cantitati uriase de mancare. Doza minima este de 15 meniuri Happy Meal de la McDonald’s, fiecare din acestea avand circa 600 de calorii. Medicii care au auzit de-abia acum de acest caz sunt socati si spun ca, pentru un copil de varsta Jessicai, 1.800 de calorii pe zi sunt suficiente.

Fata isi ia aceasta doza de energie doar din cei cinci litri de coca-cola (2.150 de calorii). Pe langa felurile "principale" de mancare, ea inghite cantitati uriase de budinca, ciocolata si alte dulciuri.

Mama fetei nu pare deloc ingrijorata de starea in care a ajuns Jessica. "Poate ca ar trebui sa slabeasca vreo cateva kilograme. Dar ii place sa manance si nu vad nimic rau in asta", a declarat ea pentru ziarul "Sunday Sports" din Chicago.

Din cauza greutatii, copila nu mai poate merge in picioare si se deplaseaza doar in sezut sau pe burta, balansandu-se de pe o parte pe alta.

Dupa aparitia articolului din ziarul american, responsabilii cu protectia copilului au declansat o ancheta, iar medicii intervievati au declarat raspicat ca, daca Jessica nu va intra imediat la un regim alimentar sever, nu va mai apuca cea de-a opta aniversare a sa.

La un pas sa piarda custodia fiindca si-a ingrasat copilul

O mama din Marea Britanie a fost cat pe ce sa piarda custodia copilului ei de 8 ani, dupa ce asistentii sociali au descoperit ca acesta cantarea nu mai putin de 90 kilograme. Connor McCreaddie, din Wallsend, Anglia, a acceptat sa intre la regim, doar asistat de mama lui, fapt ce i-a induplecat pe asistentii de la Protectia Copilului sa ii mai acorde acesteia o sansa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.