Cercetatorii au gasit formula frumusetii absolute

O echipa de cercetatori de la Universitatea din Gdansk, din Polonia, a reusit sa elaboreze formula de calcul pentru frumusetea absoluta, relateaza "The Independent". Cercetatorii au fost deja curtati de saloane renumite pentru a-si vinde inventia. Astfel, tinand cont de indexul masei corporale, dimensiunile trupurilor si alte calcule, s-a stabilit ca cei mai frumosi oameni ai planetei sunt manechinul Naomi Campbell si actorul Christian Bale.

Cercetatorii polonezi au renuntat la vechile formule de calculare a armoniei corporale, folosind in schimb informatii legate de indexul masei corporale si de dimensiunile diferitelor parti trupesti. Astfel, dupa masurarea gambei, a distantei de la piept la talie, a circumferintei pieptului sau a pulpelor a peste 115 frumuseti din lumea intreaga, cercetatorii au dat intr-un final verdictul: cel mai frumos cuplu din lume poate fi cel format din Naomi Campbell si Christian Bale.

Astfel, femeia perfecta are mijlocul cu o treime mai mic decat grosimea pulpelor si trei sferturi din marimea bustului. Picioarele perfecte sunt mai lungi, cu gambe si genunchi mai subtiri decat cele considerate pana acum demne de manechine. in cazul actorului Christian Bale, cercetatorii au remarcat faptul ca barbatul perfect are peste 1,83 metri inaltime, iar picioarele au aceeasi lungime ca partea superioara a corpului. Aceasta armonie a distantelor face ca trupul sa para mai musculos si, deci, mult mai atragator.

Cu o inaltime de 1,88 metri, actorul Christian Bale ocupa primul loc in topul "armasarilor" de la Hollywood. Cercetatorii il dau exemplu de perfectiune masculina


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.