Astfel, in cimitirul din Ecaterinburg (un oras cunoscut in anii '90 ca <> mafiei ruse) se pot admira si acum ineditele pietre funerare ale victimelor luptelor pentru suprematie duse de bandele mafiote. Majoritatea in marime naturala, pietrele de cea mai calitativa marmura neagra ii reprezinta pe mafiotii "cazuti", in diverse posturi reprezentative.

Ca "design" pietrele de mormant se doresc a imita simboluri ale Americii, dintre care unele sunt mai mult sau mai putin onorabile, cum este cazul lui Al Capone. Nu sunt uitate nici imaginile de tip Marlon Brando sau James Dean. Sculpturile sunt create pana la cel mai mic detaliu: geci de piele, camasi hawaiiene, pantaloni de doc, pantofi sport Adidas (toate vesminte "stas" ale mafiotilor locali).

Unul dintre mafioti, Miklhail Kuchin, boss al cunoscutei bande Centralnaya, a fost impuscat la varsta de 35 de ani, iar apropiatii i-au comandat o piatra funerara "pe sufletul lui": el tine in mana cheile preaiubitului sau Mercedes 600.

Alaturi de acesta se odihnesc tatal si fiul, gangsterii Nikolai si Andrei Kravtsov, care au fost executati in 1996 de asasini platiti pe cand se aflau in masina lor, un Volvo. Cei doi aveau 44 si respectiv 22 de ani.

Pietrele lor de mormant ii reprezinta pe cei doi si intre ei sta la loc de cinste o placa dedicata pretioasei lor masini.