Miles Hilton-Barber este un englez de 55 de ani, care se pregateste sa faca o calatorie unica in lume: desi este orb, la sfirsitul saptaminii el va decola, la bordul avionului sau ultralejer, de pe un aeroport privat din Londra, avind ca destinatie finala orasul australian Sydney. Daca totul se va desfasura asa cum a fost planificat, Barber va parcurge impresionanta distanta de 21.200 km.

El va avea un insotitor, Storm Smith, un pilot-secund, care ii va ghidona miscarile pe parcursul intregii calatorii, prevazuta sa dureze cel putin 55 de zile. Cei doi temerari piloti vor urma un itinerariu ce ii va face sa survoleze Orientul Mijlociu, Pakistan, India, Malaysia si Indonezia. Daca voiajul se va termina cu bine, Miles Hilton-Barber va obtine un loc in Cartea Recordurilor, fiind primul pilot orb din lume care a facut o astfel de calatorie incredibila. De altfel, el nu se afla la primul demers de acest gen: acum citiva ani, Barber a luat parte la o expeditie pe virful Kilimandjaro si a participat la un maraton in Rusia.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.