Peste 6.000 de cupluri filipineze s-au sarutat simultan intr-o parcare din capitala Filipinelor, Manila, simbata, la miezul noptii, organizatorii evenimentului, care s-a desfasurat sub numele de Lovapalooza, spunind ca au stabilit un nou record mondial, informeaza Reuters.

"Peste 6.000 de data asta, am depasit recordul mondial", a strigat Howard Benson, unul dintre organizatori, in timp ce in aer erau aruncate confetti, artificii si baloane rosii in forma de inima. Un total de 6.124 de cupluri s-au sarutat simultan timp de cel putin zece secunde intr-o parcare a unui mall din Manila, a spus si Albert Almendralejo, producatorul Lovapalooza.

De asemenea, o echipa de auditori independenti au fost prezenti la eveniment pentru a verifica numarul de oameni care au participat la eveniment. Prezentul record mondial este detinut de 5.875 de cupluri care s-au sarutat la un eveniment organizat la Podul Elisabeta din Budapesta, pe 25 iunie 2005. Miile de oameni, majoritatea tineri, s-au adunat simbata seara la un mall din Manila si au dansat si au ascultat muzica pina la miezul noptii.

Dupa o numaratoare inversa, ei s-au sarutat simultan exact la miezul noptii. "Acest eveniment ne-a apropiat si mai mult, sintem mindri ca am doborit recordul mondial", a spus Jade Lynn Grados, o tinara femeie care, ca si prietenul ei, era imbracata intr-o camasa rosie pentru eveniment.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.