La sfirsitul lunii ianuarie, un adolescent olandez de 14 ani, Danny Hoekzema, a lansat o campanie pe Internet pentru a stringe cit mai multe adeziuni in sprijinul unei idei de-a sa: ca la parada homosexualilor ce urmeaza sa se desfasoare in curind la Amsterdam sa poata lua parte si adolescenti cu virste cuprinse intre 11 si 16 ani.
Hoekzema a depus o cerere in acest sens si la primarie, dar edilul numarul unu al orasului a respins-o initial, considerind un asemenea demers "prea periculos". Numai ca intre timp el si-a schimbat ideea, astfel ca a dat dispozitii ca, pe canalele orasului unde se va desfasura parada gay-ilor, sa fie amenajata si o ambarcatiune destinata in exclusivitate copiilor si adolescentilor ce se considera homosexuali.

In consecinta, acestia vor defila pe un vaporas care "va fi tinut mai departe de cele provocatoare", dupa cum a precizat domnul primar. Totodata, daca doresc, minorii vor avea voie sa fie insotiti de parinti


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.