O englezoaica a obtinut circa 500.000 de euro de la sase barbati carora le promitea o casnicie ca in povesti

Are 22 de ani si a facut avere inseland mai multi barbati. Britanica Emma Golightly a imbracat de sase ori rochia de mireasa, pentru ca apoi sa-si paraseasca logodnicii, in fata altarului. Dar nu inainte sa le ia banii.

Emma a pacalit sase barbati. Scenariul era simplu si nu avea cum sa nu dea rezultate. Emma isi racola victimele din presa, de la matrimoniale, aranja o intalnire si pretindea ca e designer de site-uri Internet. Emma sustinea ca are un venit anual de 60.000 de lire sterline si ca era fiica unui milionar. In plus, conducea un Audi TT, a fost educata la Dallas si a mers la facultate la 16 ani, datorita inteligentei sale iesite din comun, le spunea ea bietilor pretendenti. Si astfel a reusit sa stranga 250.000 de lire sterline. Fara nici un efort, ba chiar in joaca.
I s-a infundat insa cand incerca sa faca a sasea victima. Stephen Keenan a fost salvat de presa, care a publicat povestea tinerei de 22 de ani. "Mi-a fost rusine de cunoscuti, m-am simtit umilit si tradat", a spus el. Arma ei era sexul si reusea sa escrocheze mizand pe compasiunea oamenilor, a povestit el. Emma Golightly a fost condamnata la doi ani de inchisoare pentru frauda. Keenan tocmai ii imprumutase 7.000 de lire sterline.
Viata dubla a Emmei a inceput in 2004, cand a facut prima victima: un om de afaceri pe care l-a pacalit ca este milionara, dar sufera de cancer in faza terminala.

Chris Williams a fost singurul cu care s-a maritat. A dat-o afara din casa dupa ce a observat ca-i furase 20.000 de lire sterline. Pe Colin Fitton l-a "usurat" de 12.000 de lire sterline. Urmatoarea victima a fost Stephen Bell, care a dat-o pe mana politiei dupa ce femeia a cheltuit 88.000 de lire sterline de pe cartile lui de credit. Richard Sutherland a cerut si el arestarea escroacei, dupa ce aceasta si-a platit o vacanta in Turcia cu banii lui.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.