Cele mai amuzante si ciudate anunturi matrimoniale au fost publicate in Marea Britanie de "London Review of Books". Pentru cei ale caror preferinte romantice se indreapta catre delapidatori in serie, flautisti care se auto-mutileaza, fizicieni barbosi sau femei mioape cu foarte mare apetit sexual, anunturile matrimoniale adunate in cartea "They Call Me Naughty Lola" sunt exact ceea ce le trebuie.

"Mi se spune Lola cea Obraznica"

Venerabila "London Review of Books" a publicat un compendiu cu cele mai ciudate si mai amuzante anunturi primite de la cititorii excentrici care apeleaza la rubrica de anunturi matrimoniale in cautare de dragoste, sex sau corespondenta cu persoane care au idei si opinii asemanatoare, informeaza Reuters. Cartea, intitulata "They Call Me Naughty Lola" ("Mi se spune Lola cea Obraznica"), arata ca britanicii, multa vreme considerati reci si distanti in comparatie cu torizii latin-lovers din Italia si Franta, nu sunt chiar asa de rigizi.

Volumul cuprinde o colectie de texte din cea mai ciudata rubrica de anunturi pentru cei singuri. "Femeie, 32, are nevoie de lucruri bune in viata, cauta tip super-bogat, 80-100", spune un anunt. "Trebuie sa fie dispus sa intre in fibrilatie cand devine obositor, falit sau amandoua. De asemenea, interesata de un barbat de treizeci si ceva pentru aventura ilicita si imorala care sa aiba loc in paralel cu cea de mai sus".

"Unchi antipatic si betiv de inchiriat"

Spre deosebire de autorii altor anunturi personale, cititorii "London Review of Books" isi expun fobiile si fac parada cu ciudateniile lor intr-o demonstratie de nebunie proprie britanicilor, in anunturile codate GOSH (good sense of humour - simt bun al umorului). "Medicamente gratis dupa atatia ani!", spune un alt anunt, aparent trimis dintr-un spital de psihiatrie. "Vino cu mine (anxioasa, supraponderala, auto-mutilatoare, flautista, F, 34) sa bem un pahar (sau sapte) in pavilionul lateral al celui mai bun spital din tara". in cautarea sufletului pereche, barbatii se lauda cu flatulenta, chelia si tendintele lor cleptomane, si o fac uneori cu o sinceritate alarmanta.

"Barbat chel, scund, gras si urat, 53, cauta o femeie mioapa, cu foarte mare apetit sexual". Un alt anunt promite un adevarat Craciun in familie. "Unchi antipatic si betiv de inchiriat (62). Ragaie imnul national pe trei octave, se scarpina in mod nepotrivit si nu pare niciodata satisfacut de cele mai bune eforturi ale tale. E gata masa - si daca nu, de ce? Decembrie va fi din nou magic, la cutia postala nr. 5610".

Anunturi pentru distractie

Rubrica de matrimoniale este creatia directorului de publicitate de la "London Review of Books", David Rose (M, 32, casatorit), care este si editorul volumului "They Call Me Naughty Lola". Rose a povestit ca a inceput rubrica de anunturi matrimoniale in 1998 si ca isi imagina ca vor contribui la ea oamenii singuri si eruditi. Apoi a primit primul anunt: "Pierde-vara de 67 de ani neafiliat, care isi croieste drum fara dinti prin intinderea urbana, auto-distructiv, alunecand catre patetism, dopat cu Viagra, in cautarea unei contorsioniste care canta la trompeta".

Rose a asteptat anunturi serioase, dar fara succes. in final, a acceptat ca rubrica sa devina un loc de desfasurare pentru cei ciudati, amuzanti sau de-a dreptul bizari. Editorul crede ca multe dintre anunturi sunt scrise pentru distractie, dar a primit telefoane de la clienti indignati, care se plangeau ca au platit 80 de pence (4,2 lei) pe cuvant si nu au primit nici macar un raspuns.

Cautand tanga cu steagul britanic

Luate impreuna, anunturile ofera o imagine caleidoscopica a Marii Britanii, a capitalei sale si a vietilor neobisnuite ale locuitorilor sai. Un navetist care cauta cu disperare o persoana scrie: "Citeai revista interna a BBC pe linia Jubilee (12 noiembrie). Eu tuseam ceai care-mi iesea si prin nari. Nu se poate sa fi uitat! Scrie-i acum unei F inamorate, cu arsuri severe, neindemanatica (32, dar in mod normal arat mai tanara).

Voi fi o partida cand mi se vindeca buza de sus. Iar proteza asta nu e pentru totdeauna". Anunturile din "London Review of Books" au avut ca rezultat casatorii, copii, cel putin un divort si nenumarate aventuri. Susan Wolfe (F, 60, dar arata mult mai tanara) spune ca a scris "un numar jenant de anunturi", dar s-a oprit.

Pana acum a primit raspunsuri de la un criminal in serie dintr-o inchisoare americana si de la un pensionar "fara infectii". in plus, a avut o intalnire cu un travestit care a dus-o la cumparaturi, in cautarea unei fuste mini aurii si a unor chiloti tanga cu steagul britanic, inainte de a lua masa la un restaurant chinezesc in paragina, in ziua cand implinea 60 de ani. "Mi-am pierdut simtul umorului", a spus ea.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.