Un barbat de 37 de ani din Severin a avut parte de un accident mai putin obisnuit intr-una din noptile trecute, cand traia momente intime alaturi de sotia sa. Este vorba de fractura de penis.
Barbatul a ajuns la Spitalul Judetean din Severin cu dureri groaznice si o puternica hemoragie in noaptea de sambata spre duminica. Urologul George Pitik ne-a declarat ca este vorba de o ruptura de corp cavernos a penisului "cum s-ar rupe o creanga intr-o parte" si ca, acum, pacientul se afla la Clinica de Urologie din Timisoara pentru a fi supus unei interventii chirurgicale.

Dr. Pitik crede ca accidentul s-a petrecut in timpul actului sexual si nu cum a afirmat pacientul ca s-ar fi lovit cu penisul de chiuveta. "Barbatul a suferit aceasta ruptura de corp cavernos aproape de baza penisului si cred ca s-a petrecut in timpul actului sexual cu sotia", ne-a mai spus medicul George Pitik.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.