Ademenit de unul din traficantii de carne vie cu o recompensa grasa de 3.000 de euro, "Schumacher", un copil roman de 16 ani, a reusit sa fure o masina chiar din curtea politiei din Verona, Italia. In ciuda varstei fragede, acesta era considerat un as al volanului in cadrul retelei de delincventi romani.

Cei opt minori din Severin racolati sa fure in Italia pentru reteaua formata din 15 persoane au sustras peste 300 de telefoane mobile precum si alte bunuri din magazine si autoturisme.

Copiii nu au furat masini, cu exceptia unuia dintre ei, poreclit "Schumacher", care a reusit sa fure un autoturism confiscat, chiar din curtea politiei din Verona. Masina in cauza fusese confiscata de politie de la unul dintre traficanti. Acesta ii promisese lui "Schumacher" 3.000 de euro daca ii recupereaza bunul. Minorul si-a indeplinit misiunea, dar nu a mai primit banii promisi.

Pustiul a fost pacalit de traficanti

Surse de incredere ne-au confirmat ca in ciuda varstei sale de nici 16 ani, minorul este un as al volanului si ca el era soferul in "misiunile" din Italia. Anul trecut, politistii italieni din Verona l-au prins pe un membru al retelei si pe trei minori in timp ce spargeau un magazin de telefoane mobile. Oamenii legii din Italia au confirmat ca la volanul autoturismului ce astepta cu motorul pornit se afla un minor, acesta fiind de fapt "Schumacher".
La aceasta data, traficantii Valentin Chilom si Dumitru Capitanescu sunt arestati preventiv, pe 29 de zile, iar ceilalti 13 membri ai retelei sunt cercetati in stare de libertate pentru mai multe infractiuni.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.