Barbatul este inarmat doar cu o sabie japoneza, dar prinde raufacatori periculosi
Cei care l-au vazut spun ca are in jur de 40 de ani, poarta uneori o masca si este inarmat doar cu o sabie. Ultima lui isprava: a salvat doi agenti britanici de politie, exact dupa ce fusesera dezarmati de un grup de cinci talhari, care aveau arme albe si un ciocan.

Samuraiul englez nu are mantie si nici puteri supranaturale, dar actioneaza precum Batman sau Superman, adica se lupta cu raufacatorii, ii leaga si apoi dispare, lasand politistilor "placerea" de a-i aresta. Singurele lui arme: o sabie veritabila de samurai si un curaj iesit din comun. Fortele de ordine l-au chemat, prin intermediul presei, ca sa-i multumeasca, dar eroul nu vrea sa-si dezvaluie identitatea. Un ziarist l-a botezat "Lama stralucitoare" si actiunile lui au devenit subiecte favorite de discutie in tot comitatul South Shields, din nordul Angliei, unde actioneaza.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.