Inspirat, probabil, de personajul Hannibal Lecter, din filmul “Tacerea mieilor”, un detinut din penitenciarul din Rouen s-a transformat in canibal, noteaza cotidianul elvetian “Blick”.
Intr-una din noptile saptamanii trecute, puscariasul in varsta de 35 de ani s-a aruncat asupra colegului de celula (de 31 de ani), pe care l-a lovit cu sete de mai multe ori. Potrivit propriilor relatari, agresorul si-a strans victima de gat, i-a pus o punga in cap si apoi, cu un cutit improvizat, i-a scos inima din piept si a mancat-o! Cadavrul mutilat, cu o uriasa gaura in partea stanga a bustului, a fost descoperit de unul din gardieni. Procurorul Joseph Schmit n-a vrut initial sa creada marturia canibalului. Insa autopsia cadavrului a confirmat-o, aratand ca, in afara inimii, din corp mai lipseau partea superioara a lobului pulmonar stang si doua bucati de muschi din zona coastelor, care n-au putut fi gasite nicaieri la locul crimei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.