Si-a prins degetul de doua ori in cursa de soareci

Gary Telford, un englez in virsta de 32 de ani, proprietar al unui pub dintr-un cartier londonez, se poate lauda ca este protagonistul unor intimplari demne de Cartea Recordurilor. El a reusit, in vara acestui an, sa-si prinda degetul aratator al miinii drepte intr-o capcana de soareci, pe cind incerca sa-i explice unui prieten cum si-a prins acelasi deget, intr-o alta capcana de soareci, pe cind avea 14 ani. Atit Gary cit si amicul sau erau cam chercheliti la momentul cu pricina, dupa cum a recunoscut ulterior. Englezul a luat toata patania cu simtul umorului, mai ales ca, atunci cind a ajuns la spital cu degetul stilcit in capcana, infirmierele de la camera de garda s-au amuzat copios. "Cred ca sint singurul muritor care si-a prins acelasi deget de doua ori intr-o capcana de soareci", a spus el intr-o incercare de autoconsolare.

A slabit 160kg cu ulei de peste

Cel mai gras barbat din lume, mexicanul Manuel Uribe, a reusit sa slabeasca 160kg urmind o dieta bazata pe ulei de peste si ceva vegetale. Inainte de aceasta "subtiere" spectaculoasa, Manuel cintarea 613kg, adica tot atit cit cinci pui de elefanti nou-nascuti. Reteta pe care a urmat-o apartine unui nutritionist american, Dr. Barry Sears, la sfaturile caruia au apelat si vedete precum Sandra Bullock sau Jennifer Aniston. Dupa ce si-a vazut noua silueta, mexicanul obez a povestit ca, pina la uleiul de peste, incercase absolut orice pentru a slabi, inclusiv stropirea miinilor si picioarelor cu singe de iepure, asa cum il invatase un guru indian. "Dar numai cu acest ulei am pierdut din greutate atit de mult, cred ca este un adevarat miracol", a mai spus Manuel.

La trei ani, a cumparat o masina

Elliott Jackson, un baietel de trei ani din Statele Unite, a cumparat o masina (un Nissan Figaro) de pe site-ul Internet eBay, pentru care a oferit suma de 12.000 de dolari. Parintii micului nazdravan au aflat de isprava lui dupa ce au primit un mesaj de felicitare pentru achizitia facuta. Rachel, mama lui Elliott, a explicat apoi ca este vorba de o eroare, dar a spus cu mindrie ca baietelul ei este capabil sa navigheze pe Internet inca de cind avea doi ani.

Sofer fara ochi

Un imigrant irakian din Marea Britanie, Omed Aziz, a fost retinut de politistii din West Midlands dupa ce acestia l-au oprit pentru ca depasise limita de viteza. Spre stupoarea lor, Aziz nu avea ochi, el explicind dupa aceea ca si i-a pierdut dupa ce o bomba a explodat in apropierea lui, in Irak. "Copilotul" sau, Dlear Ahmed, care ii indruma miscarile si ii spunea in ce directie sa o apuce, a fost si el retinut de politie si acuzat ca a favorizat un infractor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.