O femeie de 29 de ani din SUA va raspunde in fata justitiei dupa ce a falsificat documente si si-a asumat identitatea unei avocate, cu un singur scop: acela de a face sex cu un detinut de la o inchisoare din Baltimore.

Americanca Tiffany Gwen Weaver risca 10 ani de inchisoare pentru fals in acte, frauda si furt de identitate, dupa ce s-a strecurat in penitenciar pentru a face sex cu un criminal deosebit de periculos.

Tiffany Gwen Weaver a reusit sa insele vigilenta paznicilor de la inchisoarea in care era tinut Jason Moody
pentru a ajunge in celula criminalului Jason Moody. Femeia si-a elaborat cu mare atentie planul prin care urmarea sa pacaleasca vigilenta gardienilor, reusind in cele din urma sa faca sex cu un puscarias.
"Planul a fost unul foarte elaborat. Nu stiu daca s-a mai intamplat vreodata asa ceva", a declarat Priscilla Doggett, purtator de cuvant al sistemului de inchisori din SUA. Politia a arestat-o pe Tiffany Gwen Weaver, iar aceasta a fost acuzata de mai multe infractiuni, printre care fals in acte, frauda si furt de identitate.

Gardienii i-au intrerupt in timpul actului

Femeia risca 10 ani de inchisoare. Ea a aparut in centrul de detentie, sustinand ca este avocatul lui Jason Moody, care a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, pentru omor. Actele pe care le-a prezentat o identificau ca fiind Amanda Sprehn de la o firma de avocatura din Annapolis. Odata intrata in celula barbatului, Tiffany s-a dezbracat si cei doi au inceput sa faca sex. Din nefericire, gardienii au intervenit gonind-o din penitenciar. Ulterior au aflat ca femeia nu era avocata si ca dorea pur si simplu sa isi satisfaca o curiozitate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.