Doi baietei si doua fetite dintr-un trib indian au fost casatoriti cu niste catei, intr-o ceremonie menita a alunga spiritele rele. Desi pare mai degraba o gluma, localnicii din satul Kuluptang, din statul Jharkhand, au respectat intocmai ritualul de casatorie. Copiii au fost spalati in apele purificatoare ale unui riu si apoi, impreuna cu familiile, un taraf si ceilalti nuntasi, au fost dusi intr-un templu in care au fost legati pe viata cu catei de sex opus.

Mama unuia dintre "miri", un baietel in virsta de un an, a explicat ca fiului sau ii iesise primul dinte pe gingia superioara, semn rau pentru toata familia in traditia hindusa, fapt care a facut-o sa il "insoare" cu o catelusa. Bunicul uneia dintre fetitele maritate cu un catel a declarat ca este incintat de nunta nepoatei sale de trei ani. Sonamuni, in virsta de 54 de ani, a explicat ca aceasta ceremonie este la fel de importanta ca oricare alta nunta si ca in urmatoarele zile vor avea loc toate ritualurile care sint asociate in mod normal cu aceasta.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.