O mama din Statele Unite a sunat la Politie si l-a denuntat pe fiul ei, in varsta de 12 ani, care a fost apoi arestat, pentru ca a deschis cadourile de Craciun prea devreme, relateaza Sky News.

Copilului i s-au pus chiar catuse si a fost acuzat de furt minor de catre politia americana. Brandi Ervin, de 27 de ani, s-a enervat cand a descoperit ca fiul ei nu a putut astepta pana de Craciun pentru a-si primi cadoul, un joc nintendo.

Mama a spus ca baiatul a luat jocul din locul in care ea l-a ascuns si s-a dus la strabunica lui, unde s-a jucat cu cadoul. Ervin, care isi creste copilul singura in Carolina de Sud, l-a luat de la sectia de politie, dupa ce s-a intors de la biserica. Ea a vrut "sa-i dea o lectie". "Trece prin viata facand lucruri gresite si scapand mereu nepedepsit", a spus mama.

"Nu este vorba despre cadoul de Craciun. Am preferat sa anunt acum politia, decat sa sune altcineva altadata si sa anunte ca a facut ceva mult mai grav. Am strans bani o gramada de timp ca sa ii pot lua jocul, si el nu a apreciat, nu-i pasa de nimeni si de nimic", a explicat aceasta, adaugand ca incearca sa-i ofere astfel "o mana de ajutor". Baiatul a fost diagnosticat cu hiperactivitate cauzata de un deficit de atentie. Copilul va fi judecat in instanta.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.