In SUA au aparut clinicile cosmetice pentru bebelusi

Intreprinzatorii americani au gasit o solutie minune pentru mamele care nu isi mai pot stapani bebelusii pusi pe plans: clinici cu tratamente calmante pentru nou-nascuti. Acestea ofera bebelusilor cele mai complexe servicii de relaxare: yoga, masaj, se-dinte de dezvoltate cerebrala cu muzica simfonica si chiar tratamente indiene. Serviciile nu sunt ieftine, insa mamele spun ca banii nu conteaza, din perspectiva beneficiilor.

O proaspata mama cu nervii la pamant, neobisnuita cu plansul unui nou-nascut, poate scapa de stres ducan-du-si copilul la una din zecile de clinici specia-lizate in relaxarea micutilor. Centrele nu se diferentiaza cu nimic de "spa-urile" pentru adulti, insa atmosfera este creata special pentru nou-nascutii. "Avem in oferta noastra mai mult de 25 de tratamente pentru bebelusi, de la masaj pentru cei mici, yoga pentru copii, cursuri de invatare a limbajului, sedinte de dezvoltare cerebrala cu ajutorul muzicii simfonice si sedinte de stimulare a energiilor chi", explica Jonathan Baker, proprietarul Skin Spa Baby din Encino, California.

Durerile de stomac sunt alinate imediat cu cateva masaje
masaj cu ulei de rapita chiar de la mamicile lor, in timp ce o mica orchestra de muzica simfonica canta pentru a-i destinde pe cei mici.

Unele clinici colaboreaza cu specialisti in cosmetica si psihologie, pentru a crea programe cat mai bine adaptate dezvoltarii fizice, mentale si emotionale a nou-nascutilor. La clinica "Play 2 Grow" exista tot felul de tratamente pentru activarea simturilor: masaj cu spaghete calde, jocul cu orez sau contactul, in premiera, cu buretii de mare. Exista si servicii pentru imbunatatirea echilibrului cu ajutorul unor mingi. Aceste "delicii" pentru simturi nu sunt ieftine: 20 de dolari pentru fiecare sedinta in parte.
Mamicile care au folosit aceste tratamente pentru copiii lor nu se plang. Ele afirma ca beneficiile sunt mult mai mari decat suma investita.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.