Un client a devenit celebru in breasla taximetristilor londonezi prin faptul ca si-a abandonat logodnica beata si i-a spus soferului ca o poate pastra pe post de bacsis. Alti taximetristi au spus ca au gasit pe bancheta din spate a masinii chiar si pistoale-mitraliera. In remarcabila colectie se mai regaseste un telescop vechi si chiar o geanta cu diamante in valoare de 150.000 de dolari, afirma cotidianul "The Times" care citeaza un studiu realizat de o companie din domeniul securitatii informatice realizat in 11 capitale ale lumii.

Potrivit acestui studiu, 54.872 de telefoane mobile si 3.179 de laptopuri au fost uitate in ultimele sase luni in taxiurile din Londra. "Gasim de toate in taxiurile noastre", a explicat Bob Oddy, secretar general al Organizatiei soferilor de taxi brevetati din Londra. "Cel mai des telefoane mobile. Sau uneori, oamenii urca incarcati de pachete si lasa in taxi jumatate". Soferii londonezi par, de asemenea, si de o onestitate fara egal. Circa 96% din telefoane si 97% din laptopuri au fost inapoiate proprietarilor, potrivit acestei anchete.

Multi soferi au declarat ca s-au vazut nevoiti sa alerge dupa clienti pentru a le returna bunurile, in special laptopurile. Un taximetrist a afirmat ca la un moment dat a incercat sa-i inapoieze unui client o valiza de mari dimensiuni, dar acesta a refuzat sa o ia. La o examinare atenta s-a dovedit ca valiza era plina cu materiale pornografice.