Si cainii viseaza la o nunta ca-n povesti, iar celebrul magazin Harrods, din Londra, a lansat oferta ideala. Insa nu orice muritor isi poate permite sa apeleze la aceste servicii de lux, care costa 5.000 de euro.

Nunta este pregatita pana la ultimul detaliu: fericitul cuplu este adus la magazin intr-o trasura trasa de cai, iar costumele partenerilor sunt "de firma" si costa cel putin 70 de euro bucata. Ca la orice petrece simandicoasa, nu lipseste sampania, iar luna de miere are loc la un hotel elegant pentru caini, din Kent, "Paw Seasons".

Cuplul canin poate invita la fericitul eveniment doar 20 de oameni, asa ca lista trebuie gandita bine. Cum nu se pune problema verighetelor, cainii fac schimb de gulere, un moment special al ceremoniei care este surprins de un fotograf pus la dispozitie de organizatori.

Nu lipseste nici tortul "miresei", care este confectionat din dulciuri speciale pentru caini. In unele cazuri, proprietarii "mirilor" scriu si juraminte pentru insuratei. Bisonul Timmy i-a jurat, de exemplu, jumatatii lui, un shi-tzu pe nume Muffin, ca-i va fi alaturi si la bine, cand vor manca impreuna "Pedigree Chum", dar si la rau, cand oasele le vor fi imbatranit.

Coada la programari

"Promit sa impart mereu cu tine jucariile. Voi latra la pisici, voi alunga veveritele si te voi proteja mereu de postas", mai promite Tommy. Oferta de la Harrods a facut furori in randul proprietarilor de animale, care au dat fuga la magazin sa le ofere cainilor lor nunta ideala. "Proprietarii vor sa-si rasfete cainii si noi le oferim solutia perfecta - a declarat Alexia Williams, purtatoarea de cuvant a magazinului. In general, cainii care au fost parteneri de joaca ani de zile sunt candidatii la cununii", a adaugat ea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.