Un restaurant din Manhattan si-a largit aria de clienti, organizind, o data pe luna, o seara speciala "fara haine", cei mai nonconformisti dintre locuitorii New York-ului fiind invitati sa renunte la pantaloni, fuste, bluze si lenjerie intima, pentru a lua o cina inedita, in pielea goala. Primii amatori nu au intirziat sa apara. Aproximativ 30 de persoane, majoritatea de virsta a doua, cupluri sau clienti singuri, cei mai tineri avind in jur de 30 de ani, au venit sa "guste" noile senzatii.

"Este foarte placut sa stai dezbracat intr-un restaurant", spune George Keyes, un pensionar de 65 de ani, fost profesor de liceu. Un fanatic al nudismului, Keyes a intrat tacticos in sala purtind doar niste tenisi albi, un lantisor la git, cercei si un accesoriu invidiat de ceilalti clienti, o "bratara genitala" din piele neagra cu tinte rosii.
Sandy, o femeie filiforma de 40 de ani, recunoaste ca s-a simtit foarte bine cinind dezbracata. "Toti erau un pic ingrijorati ca vor fi priviti de cei din jur, dar de fapt nu s-a intimplat deloc asa", a declarat ea. "Sint oameni de calitate. Nu deranjeaza pe nimeni, nu participa la nici o orgie", spune John Bussi, managerul restaurantului din centrul metropolei.

Pentru a respecta regulile de igiena, angajatii restaurantului trebuie sa ramina imbracati. De asemenea, clientii trebuie sa-si aduca de acasa ceva pe care sa se aseze, un prosop sau o esarfa de matase pentru doamnele cu pretentii. Ferestrele au fost acoperite, astfel incit sa nu se adune curiosii la geamuri, iar temperatura in restaurant este mentinuta la un nivel adecvat tinutei clientilor.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.