Pisica Milka, din Koln, cintareste 16 kilograme si trebuie sa slabeasca urgent. Fiecare pas este o tortura pentru ea. Terapeutul pentru animale Karin Stack depune toate eforturile pentru a o salva de la moarte. Cea mai grasa pisica din Germania este supusa cu rigurozitate unui regim de fitness. "Megapisica" a fost gasita in urma cu citeva saptamini, iar Karin Strack o ingrijeste, propunindu-si - chiar daca pare de necrezut - s-o aduca la o greutate de 4,5 kilograme. Metoda aleasa: antrenamente grele! Primul succes: felina a scapat deja de 2,5 kilograme.

La inceput, ea a incercat sa se impotriveasca exercitiilor de fitness, ascunzindu-se sub sofa. Pisicile supraponderale au tulburari ale sistemului circulator si ale ficatului. Animalul este supus si unei diete speciale cu multe vitamine, fibre si minerale. O alta felina cu greutate record a trait la Hamburg. Avea 20 de kilograme, se numea Kater si a murit de atac de cord intr-un azil pentru animale. Cea mai grasa pisica din toate timpurile a trait in Australia. Ea a murit in 1986, la virsta de zece ani, cintarind 21,3 kilograme.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.