O companie Taiwaneza a dat lovitura pe piata de prezervative. Pornind de la reclamatiile barbatilor ca nu gasesc (ne scuzati) prezervative pe masura, sau ca acestea se pot sparge (in cazul in care sunt prea mici) Huang Wanting, managerul companiei spune ca a gasit solutia ideala. A creat (tineti-va bine!) 55 de marimi diferite de prezervative.

Solutia salvatoare poate fi si in beneficiul barbatilor de pe alte continente. Tot ce trebuie sa faca acestia este sa acceseze adresa de internet a companiei, sa printeze modelele expuse si sa… le compare cu ce le-a dat mama natura, pentru a afla marimea exacta. Dupa care pot comanda linistiti cate modele vor. Huang Wanting spune ca, de cand au facut public faptul ca firma sa vinde aceste prezervative si prin intermediul Internetului, s-au facut peste 20.000 de accesari si au vandut zeci de mii de prezervative.

Marimea cea mai solicitata de taivanezi este cea de 10,6 centimetri lungime si 4,8 in diametru. Asta in conditiile in care cel mai mare prezervativ produs este G22 (adica 24,1 cm lungime si 6,3 cm in diametru), pe cand cel mai mic este J33 (7,6 cm lungime si 4 cm in diametru).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.