Aventuri. Cantareata britanica Katie Melua si-a mutat, temporar, studioul de inregistrari pe o platforma maritima din Marea Nordului, unde trupa ei a reusit sa doboare recordul in materie de concerte subacvatice

Melua si cei cinci membri ai trupei au sustinut doua concerte de cate o ora, luni, la o adancime de 303 metri, publicul fiind format din angajatii unei platforme a companiei Statoil. "Acesta a fost, categoric, cel mai grozav concert pe care l-am sustinut vreodata. Am coborat cu liftul, noua minute, de pe platforma pana am ajuns la locul cu pricina", a spus cantareata, citata de Reuters. Dincolo de spectaculozitatea concertului in sine, pregatirile au fost impresionante. "Perioada premergatoare concertului a fost mai degraba o operatiune militara. Formatia, echipajul si eu am fost supusi unui antrenament dur, pentru a face fata conditiilor deosebite", a povestit Katie, impresionata.

Cantareata de 22 de ani a fost supusa si unor teste medicale riguroase si unui exercitiu de supravietuire in mediu ostil, care a avut loc la Bergen, in Norvegia. Efortul a meritat, Craig Glenday, editorul-sef al "Guinness World of Records", confirmand faptul ca trupa a stabilit un nou record mondial. Concertul va fi difuzat de postul public de televiziune din Norvegia in cursul acestui an.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.