Aventura. Cand taximetristul britanic Lark Thurbin s-a oprit sa ia doi clienti, in centrul Londrei, acestuia n-avea cum sa-i treaca prin cap aventura care il astepta
Departe de a comanda o calatorie pana la gara Waterloo, Richard Connolly si Steve Shanyanski i-au cerut soferului sa-i duca in Maroc. Bulversat, omul a crezut ca este o gluma si cand a vazut ca cei doi aveau printre bagaje o camera video s-a gandit ca ar putea fi victima unei farse cu camera ascunsa. Cand s-a lamurit ca erau seriosi, Thurbin a spus ca de 14 ani de cand lucreaza ca taximetrist nu a avut asa o comanda. "Mi-au cerut sa-i duc la Marrakech. Am asteptat ca unul dintre ei sa rada, dar erau foarte seriosi", a povestit soferul despre clientii sai care lucreaza la un post de televiziune si mergeau in nordul Africii pentru a promova Revista "Zoo".

Amator de aventuri, Thurbin a acceptat pana la urma propunerea. Cand s-a intors acasa, prietena, Alison, i-a povestit ca o colega de-a ei a mers cu taxiul, iar soferul i-a povestit ca fusese solicitat de doi ziaristi sa-i duca pana in Maroc. Evident, a refuzat. Calatoria a fost incantatoare, a povestit Thurbin. Au trecut prin Denver, apoi au luat feribotul pana la Bordeaux, au trecut Pirineii si au ajuns in nordul Spaniei. A urmat o escala in Gibraltar, de unde au trecut in Maroc. In total 3.200 de kilometri si o nota de plata pe masura: 8.000 de lire sterline.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.