O operatie inedita sau, mai bine zis, cinci, s-au facut in Arabia Saudita, unde tot atitea surori au decis sa isi schimbe sexul. Cotidianul saudit "Okaz" a relatat ca cele cinci femei, cu virste cuprinse intre 17 si 33 de ani, au declarat ca nu se simt bine in "pielea" lor de fiinte de sex feminin si ca isi doresc sa devina niste barbati dinamici si cu spirit de aventura. In consecinta, ele au fost operate de un specialist chirurg, doctorul Yasser Jamal, care a spus ulterior ca starea pacientelor sale este satisfacatoare.

"Doar tinara de 17 ani a avut ceva probleme, dat fiind ca unele organe interne nu erau complet dezvoltate, ea fiind inca o adolescenta", a mai zis chirurgul. El a mentionat ca la spitalul universitar unde au avut loc cele cinci operatii, in ultimii 25 de ani s-au mai efectuat alte 300 de interventi chirurgicale pentru schimbare de sex.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.