HAZLIU. Un paznic insistent si o chiuveta alunecoasa l-au facut pe Byron Rhodan, un pitic de 23 de ani, sa dea in judecata conducerea inchisorii din Georgia.
Condamnat la 20 de luni pentru trafic de marijuana si posesie de metamfetamina, Rhodan a crezut ca se afla la adapost in spatele gratiilor. Cei 130 cm inaltime, insa, nu i-au adus decat necazuri in inchisoare, fiind adesea motivul batjocorii celorlalti detinuti. Mai mult chiar, intr-o dimineata a fost obligat de unul dintre paznicii inchisorii sa se barbiereasca chiar daca nu ajungea la oglinda.

Pentru a evita un conflict, micul Rhodan s-a catarat pe chiuveta si a incercat sa se barbiereasca. Nu doar scund, ci si ghinionist, acesta a alunecat in chiuveta, ranindu-se. Acum, tanarul a iesit din inchisoare si vrea sa dea in judecata reprezentantii penitenciarului pentru incalcarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati. Incidentul din inchisoare l-a determinat pe Byron sa isi lase barba si sa acorde mai multa atentie pasiunii sale, rapul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.