Kyle McConnell, o americanca de 46 de ani, a devenit celebra in Statele Unite, dupa ce, in urma unor reclamatii, politia a descoperit ca era maritata cu... trei barbati in acelasi timp. Mai mult, cercetarile aprofundate au scos la iveala niste povesti si fapte incredibile: in ultimii 20 de ani, Kyle devenise o adevarata colectionara de barbati, ea reusind performanta sa se marite de sapte ori, cu cite trei in acelasi timp.

Metoda ei era "simpla": dupa ce "studia terenul" prin diverse state americane, isi alegea ca "tinte" barbati necasatoriti sau divortati, cu ceva "cheag". Dupa ce isi punea in aplicare mijloacele de seductie, ajungea sa se marite cu ei si sa-i determine sa treaca pe propriul nume mare parte din bunurile si banii lor. Apoi disparea pur si simplu, sau, in cel mai fericit caz, se ajungea la divort. Acum, Kyle McConnell se afla intr-o inchisoare din oraselul Mount Clemens (statul american Michigan), unde se va desfasura si procesul. Ea a declarat ca nu ii pare rau pentru absolut nimic din tot ce a facut.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.