Virilitate. Un fermier indian in varsta de 88 de ani, care nu a auzit in viata lui de Viagra, a devenit tatal unui baietel si vrea sa faca sex zilnic, pentru a avea mai multi copii, relateaza ziarul "The Times of India".
Virmaram Jat a imbatranit frumos. El marturiseste ca bea zilnic lapte proaspat de camila si merge mult pe jos. Regimul vegetarian si faptul ca n-a pus picatura de alcool in gura si n-a fumat niciodata l-au mentinut sanatos. Si viril. El este la a treia nevasta, cu 45 de ani mai tanara ca el. Luna trecuta, sotia a nascut gemeni, dar numai baietelul a supravietuit. Octogenarul imparte experienta sa si celorlalti. "Fac dragoste zilnic si cel mai bun moment este intre orele 14 - 16.00", a marturisit el satenilor pe care i-a invitat la o petrecere in cinstea nou-nascutului. "Nu vreau sa ating 100 de ani, dar cat traiesc, vreau sa ma bucur de viata sexuala", spune el vesel.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.