Takeru Kobayashi a devenit noul campion al lumii la mincat cirnati, el obtinind si un loc in Cartea Recordurilor, dupa ce a izbutit extraordinara performanta de a minca 58 de "bratwursti" in numai 10 minute.
Concursul s-a tinut la Sheboygan (Wyoming, SUA), iar "ospatul" participantilor a fost urmarit in direct de circa 3.500 de spectatori.

Acestia l-au aclamat pe japonez minute in sir, dupa ce gongul final l-a desemnat cel mai rapid mincator de cirnati. Kobayashi, 27 de ani, l-a intrecut pe californianul Joey Chestnut, care s-a oprit la "numai" 45 de "bucati". Analiza ulterioara a competitiei a aratat ca, dupa primele trei minute, japonezul inghitise deja 23 de cirnati, cu numai doi mai mult decit principalul sau rival, Chestnut. Dar cu doar un minut si jumatate inainte de incheierea concursului, scorul era cu totul altul: 50 la 41. Pentru performanta sa, Takeru Kobayashi (care, incredibil, cintareste numai 70 de kilograme) a incasat un cec de 8.000 de dolari. El a declarat ca, la urmatorul concurs, vrea sa se autodepaseasca si sa inghita 60 de cirnati in 10 minute.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.