Bizar. Pentru cei care au ramas in pana de idei si nu stiu unde sa-si petreaca vacanta, iata o serie de locatii care vor satisface si cele mai pretentioase gusturi

Nonconformistii vor fi de-a dreptul incantati de ideea unor tineri din Florida, care au transformat un fost laborator subacvatic de cercetare a recifelor de corali, intr-un hotel cu acte in regula. Hotelul Jules se afla la 100 de metri sub apa, are doua camere, o bucatarie, televizor si carti pentru cei carora le place lectura. O camera costa 350 de dolari, pret acceptabil avand in vedere peisajul ce poate fi admirat de la geamul-hublou al camerei: meduze, pesti oceanici viu colorati, caluti de mare.

Pentru cei care nu stiu sa inoate, insa, si le place sa traiasca la inaltime, un hotel din Suedia este tot ce au nevoie. Hotelul Ciocanitoarea din orasul suedez Vasteras este amplasat intr-un copac, la 60 de metri deasupra solului, oferind clientilor o priveliste de neuitat. Accesul in camere se face prin intermediul unei scari montate la baza stejarului, iar room service-ul este asigurat printr-un cos tras de un scripete. Bucatarie, dormitor, veranda si toaleta, toate cocotate intr-un stejar, la pretul de 250 de dolari pe noapte.

Un alt hotel nonconformist este cel din orasul american Cottonwood. Dog Bark Inn este proprietatea unei familii de artisti, care iubeste foarte mult cainii, rasa Basset in special. Astfel, hotelul sotilor Willy are forma unui caine Basset si este foarte apreciat de turistii americani pentru serviciile sale. Decoratiunile cu tema canina din interiorul hotelului, precum si gustoasele placinte ale doamnei Willy, au atras un numar impresionant de turisti la hotel.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.