Tribunalul din comitatul Jackson (statul american Missouri) are de rezolvat un caz incilcit ai carui protagonisti au fost logodnicii Melinda Abell, 25 de ani, si Marlon Brando Gill, 24 de ani. Magistratii nu au putut stabili, deocamdata, ce s-a intimplat exact intre cei doi tineri, dat fiind ca la momentul la care face referire dosarul, ambii erau beti. Cert este ca amorezii au inceput sa se certe, iar Gill i-a facut o scena de gelozie iubitei sale, pe care o acuza ca are relatii "extraconjugale". si, pentru a avea dovada suprema in acest sens, i-a cerut Melindei sa-i arate telefonul mobil, pentru a vedea de la cine a primit mesaje si la ce numere a mai sunat ea. Numai ca Melinda l-a refuzat, ceea ce i-a produs iubitului ei un acces de furie.

Amenintind-o cu bataia, Gill a obligat-o sa inghita pur si simplu telefonul mobil, ceea ce tinara, cu chiu cu vai, a si facut. Cind a vazut ca era pe cale sa se sufoce, barbatul si-a mai venit in simtiri si a dus-o de urgenta la un spital. Acolo ea a fost supusa unei interventii chirurgicale, prin care medicii i-au extras mobilul. Tinara a scapat cu viata, dar s-a ales cu leziuni ireparabile la esofag, pentru care ii cere fostului ei logodnic despagubiri substantiale.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.