Insolit. Cautati un pictor pentru a va face un portret pe care sa-l tineti minte? Tim Patch ar putea fi persoana potrivita. Pana nu demult un ilustru necunoscut, australianul de 56 de ani a devenit celebru pentru tablourile sale pe care le realizeaza cu penisul, relateaza Reuters

Presa de la Sydney l-a supranumit "Pricasso", de la cuvantul prick, care in limba engleza inseamna penis.
Patch s-a lansat la o petrecere de Craciun anul trecut, cand si-a dezvaluit pentru prima data tehnica, la cererea unui prieten. El a declarat pentru ziarul Sydney Morning Herald ca obisnuieste sa-si inregistreze video momentele creatoare, pentru ca lumea nu-l crede.

Cu toate ca cere 125 de lire sterline pentru un tablou, Patch recunoaste ca nu a inceput sa castige suficient pentru a se intretine. Prin urmare, el isi completeaza veniturile lucrand in constructii. Patch, care are patru copii, s-a specializat in tamplarie dupa ce a fost respins la un curs de arta. "Mai lucrez in constructii, pentru a-mi subventiona munca de artist", a declarat el, citat de BBC News On Line.

In afara de portrete, Patch deseneaza peisaje si nuduri de femei. "Inmoi penisul in vopsea si o aplic apoi pe panza", isi explica el arta. Pentru scurt timp, Patch a desenat pe hartie, din cauza ca panza devenise prea dura pentru "pensula" sa. Pentru a se proteja, el foloseste numai acuarela. Ieri, Patch a facut senzatie la inaugurarea Sexpo, la Sydney, acceptand sa picteze fara perdea in fata publicului. Expozitia este considerata cea mai mare manifestare de gen pentru adulti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.