FULGERATOR. Christine Moody, o batrana in varsta de 84 ani din Marea Britanie, poate fi considerata cel mai ghinionist om din lume, dar si cel mai norocos, dupa ce a supravietuit furiei de 30 de milioane de volti a naturii. Ea incalta o pereche de cizme de cauciuc de fiecare data cand se aduna nori de furtuna pe cer.
Christine a fost lovita de trasnet de patru ori si nu-si mai permite sa riste. Purtand pe corp semnele "electricelor" experiente, fosta contabila povesteste ca prima oara a fost trasnita in 1980, in timp ce savura o ceasca de ceai. A urmat trasnetul din timpul unei inmormantari, cel de pe autostrada si cel mai recent, in timp ce dormea. Un trasnet emite in mod normal 30 milioane de volti, descarcare electrica fatala pentru corpul uman, nu insa si pentru cel al lui Christine Moody.

Desi a supravietuit, batrana se gandeste de doua ori inainte de iesi la o plimbare pe vreme noroasa si isi tine mereu aproape cizmele si pelerina de cauciuc. "Sa fii lovit de trasnet este absolut groaznic. Intreg corpul iti paralizeaza, nu poti sa respiri si simti furnicaturi pe intreg corpul", a povestit bunicuta. Incercand sa evite viitoarele experiente de acest gen, Christine si-a transformat garajul casei in adapost antitrasnet, tapitandu-l cu cauciuc si paturi groase. Anual, in Marea Britanie mor in medie trei oameni loviti de trasnet.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.