TEHNOLOGIE. Ce legatura poate exista intre un ceas de mana si un telefon mobil? Japonezii s-au intrebat si ei, dar au gasit si o modalitate tehnica prin care cele doua pot interactiona, in folosul utilizatorului.
Noul model de ceas de mana pentru barbati, ce va fi lansat anul acesta de Citizen, permite vizualizarea pe ecranul rectangular a mesajelor si apelurilor primite pe telefonul mobil, gratie unui sistem de transmisie fara fir (bluetooth). Inventia japonezilor ne ajuta sa nu ratam niciun mesaj sau apel, mai ales atunci cand uitam telefonul mobil in geanta sau pe birou. In aceste cazuri, ceasul de mana ne avertizeaza.

Tehnologia a fost conceputa in asa fel incat pierderea mobilului sa poata fi evitata tot cu ajutorul ceasului de mana care, datorita sistemului bluetooth, emite semnale de alarma. Noul model va fi lansat intr-o serie limitata de numai 5.000 de exemplare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.