O mama insarcinata isi pune la dispozitie pe site-ul de licitatii eBay burta ca spatiu publicitar. Insarcinata in opt luni, Elise Harp, din Roswell, aproape de Atlanta, Georgia, incearca prin acest mod sa stranga bani pentru copilul ei care se va naste in scurt timp, relateaza Ananova.

Viitoarea mama a povestit ca i-a venit ideea dupa ce un barbat din Nebraska, Andrew Fischer, a strans aproape 20.000 de lire sterline, dupa ce si-a pus la dispozitie chelia ca spatiu publicitar timp de o luna. "Dupa ce m-am gandit ceva vreme, am decis ca voi pune la dispozitia clientilor burta mea ca panou publicitar" a declarat Elise.

"Este foarte greu sa fii singura si insarcinata, si din aceasta cauza incerc sa strang ceva bani pentru a-i putea asigura fetei mele tot ceea ce ii trebuie. Ma angajez ca voi purta reclama prin magazine si restaurante, chiar si pe haine, astfel incat sa fiu vazuta de cat mai multa lume" a mai promis viitoarea mamica. Elise, care s-a despartit de tatal copilului ei dupa ce a ramas insarcinata, a declarat ca nu va fi de acord sa faca reclame jignitoare sau indecente.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.